Log ind|Opret konto|

Sort Haglöfs Tight Small Dame Tasker,rygsække haglöfs,billige Danmark priser

DKK854.90  DKK427.48Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 001077
  • 6202 Antal på lager
  • Sort Haglöfs Connect case 15, 338635,haglöfs tight,salg fremm
  • Sort Haglöfs - Backup 17 skoletake Dame Tasker,haglöfs skibukser,Original Authentic licens
  • Sort Haglöfs Haglöffs Tight L True black-Rich red Dame Tasker,haglofs lava duffel bag,Køb de billige
  • Mørk Khaki Haglöfs Tight M Firefly Dame Tasker,haglöfs tight small,kvalitetsgaranti
  • Sort Haglöfs Rygsæk Tight Pro Medium Dame Tasker,rygsække haglöfs,billigste tilbud
Sort Haglöfs Tight Small Dame Tasker,rygsække haglöfs,billige Danmark priser_checkout

Description

haglöfs bukser tilbud Haglöfs Dame Tasker , Sort Haglöfs Tight Small Dame Tasker,rygsække haglöfs,billige Danmark priser haglöfs skoletaske,gode tilbud

Haglöfs Tight Small rygsækken er anvendelig til ”daypack”, som håndbage i flyet, som skoletaske eller til hverdagsbrug.

Haglöfs Tight Small er en ultra let taske. Den har de samme finesser og funktioner som de større modeller. Tasken er dråbeformet og sidder tæt mod ryggen. Den har justerings muligheder som gør at alle kan bruge tasken og indholdet kan holdes på plads mens du bevæger dig.
Alle modellerne i Tight-serien er forsynet med kompressionsstropper på hver side, der sørger for at minimere evt. overskudsvolumen og for at holde vægten tæt til ryggen. Den har anatomisk korrekt udformede skulderstropper, som er polstrede og gør rygsækken bliver siddende i det leje du har indstillet den til.
Haglöfs Tight Small, har en volumen på 15 liter og passer til de korte dagture hvor du kun har brug for madpakken, drikkedunk og solcreme. Er ligeledes oplagt til at pakke i den store rejserygsæk og medbringe som lille dagtursrygsæk på rejsen.

Denne populære rygsæk er fremstillet i slidstærkt og vandafvisende 450 Denier Polytex® RS DTY Polyester og er desuden forstærket i bund og sider med 420 HD Oxford® Nylon. Ind mod ryggen sikrer et AirMesh™ lag en god ventilation og holder rygsækken sikkert på plads, også mod en glat Gore-Tex jakke eller lign.
Et par ekstra detaljer - Haglöfs Tight er lavet med en forbedret åbning, der gør det muligt at åbne rygsækkens hovedrum, uden at al indholdet falder ud. Udenpå hovedrummet er der fundet plads til endnu et lynlåslukket rum til de småting, man hurtigt skal kunne komme til.

Den første Haglöfs rygsæk blev fremstillet i 1914 i Sverige, og er løbende blevet forbedret og tilrettet så den hele tiden ligger blandt de fortrukne i hele Nordeuropa både til hverdag og til brug ved ekstreme forhold.


Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.